martin ase is growing upЗдравейте,
Искаме да Ви благодарим, че следите работата ни и сте част от развиващото се софтуерно общество!
Както знаете, Асоциация на софтуерните инженери и членовете й са посветени на обща цел – развитие на професията ни и хората в нея за създаване на все по-качествени продукти.
В името на постигането на тази цел, ние се променяме ежедневно и малко преди втория си рожден ден ще направим подарък на членовете си – цялостен UPGRADE на ползите, които получават.
Подготвяме нов сайт, нова визия, вече стартира менторската ни програма, предстоят няколко конференции, допълваме съществуващите ползи, стартираме обучения и не можем да си поемем дъх, за да разкажем за всичко предстоящо.
Голямата част от плановете ни ще се реализират до 1 септември тази година, но сайта за членове се обновява постоянно. Освен всички записи от минали конференции, които вече са качени, скоро там ще могат да се намерят правна секция, информация за конференции и обучения, материали за Soft Skills и т.н.
Споменавам всичко това, защото промяната води след себе си промяна и от август 2016 г. цената на годишното членство е АСИ ще е 380 лв.
Нашето LAST MINUTE  предложение e специално към вас, които познавате работата ни:
До края на юли можете да станете членове на АСИ на досегашната цена от 240 лв.
Но, както се казва, това не е всичко! 🙂 Цената на членството ви ще остане непроменена за всяка следваща година.
Ако имате някакви въпроси, на разположение сме!
Ако имате някакви проекти или идеи, за които можем да съдействаме, за нас ще бъде удоволствие да помогнем!
Поздрави,
Мартин